Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
80 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

450

Eladó Családi ház

Budapest, XI. kerület

480 m2
1 020 m2

Budapest11 ker. egyik legelegánsabb domboldali részén eladó, luxus modern, pémium kategóriás villaház. Akár KÉTGENERÁCIÓS  HÁZként is funkcionál az adottságainál fogva! Az 2010-ben épült háromszintes, D-K-NY-i fekvésű 480 nm-es villa egy  1020 nm parkosított,  szép parkban áll. A ház egyedi, különleges, a mai igényeknek mindenben kivállóan  megfelelő, minőségű alapanyagokból épült..

A bejárati szinten: modern bejárati ajtón és előtéren keresztül jutunk be az az amerikai konyhás étkezőnek is helyet adó nappaliba, melyet egy luxus kandalló is szépít. A konyha szeparálhatóvá tehető a szép nagy belső ajtókkal. Nappaliból a kényelmes teraszra is kijuthatunk. A konyha a legmodernebb minőségi bútorokkal és gépekkel felszerelt. A hálószoba elegáns bútorral beépített, ehhez kapcsolódik egy női és férfi fürdő saját gardrobokkal. A nagy terek és a modern kialakítás fokozza a luxusérzetet. Ugyan itt a kényelmes munkát vagy a vendégek kényelmét szolgálhatja egy szoba .

Az emeleten: Kényelmes tölgyfa lépcsőn jutunk fel egy tágas nappaliba, ahol egy üvegpadlón keresztül letekinthetünk a földszintre is. Itt az emeleti tér ketté osztódik egy apartman lakrészre, ahol 2szoba, 1fürdőszoba és hozzátartozó  gardróbok és terasz található ahonnan, lehet szemlélni a szép igényes parkot. Az ellen oldalon úgy szintén hálók, fürdő és nagy terasz kapott helyet.

Az alagsor is a ház kényelmi funkcióját gazdagítja. Itt kapott helyet a wellness és a sport funkciók, ez a klub élet-a játék stb színtere. Valamint itt található a mosókonyha, kazánház, a tárolók és 2gk nak garázs is.

Az extrákhoz tartozik:

Hoffstadter fa nyílászárók, hőszigetelt, betörésbiztos üvegekkel, szúnyoghálóval,

Automata, programozható redőnyök,

9 biztonsági kamera, központi riasztórendszer, Kábeltévé, internet,

Központi, automata, pollenszűrős , szintenként szabályozható szellőző rendszer

Központi porszívó, szennyesledobó rendszer

Tetőn elhelyezett központi, szintenként szabályozható légkondi

Tetőn elhelyezett napkollektor melegvíz termelésre

- Komplett, vetítő vásznas házimozi rendszer

- központi rádió, zenetár, helyiségenként és az udvaron is szabályozható

Automata terasz árnyékoló, világítással, fűtéssel

Tetőn elhelyezett napkollektor melegvíz termelésre

- Komplett, vetítő vásznas házimozi rendszer

- központi rádió, zenetár, helyiségenként és az udvaron is szabályozható

 A ház nagyvonalúsága a lakberendezésnek is tág teret enged, akár minimál, akár antik bútorokkal, vagy eklektikus módon szeretné berendezni. Az ingatlan akár családi házként, akár cégközpontként is funkcionálhat. Hívjon küldök további képeket.

3932

Eladó Építési telek

Törökbálint

436 889 m2

 

Törökbálinton 800 m-rel a M7 autópályától, 9 km-re Budapest központjától ,2 km.-re az M0-as autópályától 43,6 ha kereskedelmi- gazdasági és különleges építési terület eladó .
Az egész területet 3 oldalról jó minőségű közút határolja és bármelyik irányból közművesíthető.

Az ingatlan két szabályozási övezetben található:
- GKSz -6 Kereskedelmi, gazdasági terület
Bármilyen kereskedelmi célra szolgáló épület és a tulajdonosai, dolgozói, használói, stb.. részére lakások, adminisztrációs épületek, más irodák (logisztika nélkül), parkolóház, üzemanyagtöltő, sportlétesítmény, egészségügyi központ, szociális épületek, oktatási intézmények, nyilvános szórakoztató központok.
Beépíthetőség 30 %
Építménymagasság 13 m
Zöldfelület min 40%
Legkisebb kiszabályozható terület 5000 m2
A telek legkisebb szélessége 50 m

- Kjz-2 Különleges építési terület
Oktatási központok, egészségügyi intézmények (kórház, szanatórium, wellness szálloda, gyógyszálló, rekreációs központ, nyugdíjas otthon), sportlétesítmények, különleges turisztikai létesítmények, vallási célú építmények.
Beépíthetőség 30 %
Építménymagasság 11 m
Zöldfelület min 40%
Legkisebb kiszabályozható terület 2500-5000 m2

A terület kizárólagos tulajdonosa egy cég.A céget a fenti ingatlan fejlesztésére alapították és kizárólagosan csak ez a terület van a birtokában. A cég üzletrésze az eladó.
Kérés esetén további dokumentációt küldünk.

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése